Artisan Food Production BSc (Hons)

Reino Unido

O que eu aprenderei?

This course will develop your practical skills and techniques in artisan food production, alongside teaching you how to establish sustainable and ethical food practices to improve current food production processes. You will explore the cultural importance of traditional artisan foods, both within the UK and further afield. You will also study microbiology, nutritional quality, chemistry and the physical and eating qualities of food.The course is delivered by professional artisan food specialists at The School of Artisan Food – based on the Welbeck Estate, in Nottinghamshire – alongside food technology specialists at Nottingham Trent University, on the Brackenhurst Campus.

De qual departamento farei parte?

School of Animal, Rural and Environmental Science

Opções de estudo

Período integral (4 anos)

Valores
Informação não disponível

Por favor verifique com a instituíção

Data de início

Setembro 2025

Localização

Brackenhurst Campus

Nottingham Trent University,

Brackenhurst Lane,

Southwell,

Nottinghamshire,

NG25 0QF, CENTRAL ENGLAND, England

Os requisitos para o IELTS podem variar de acordo com o curso que você escolher.

ADICIONAR AOS MEUS FAVORITOS

Sobre Nottingham Trent University

A Nottingham Trent University é uma das universidades mais populares do Reino Unido com uma excelente reputação em ensino e líder mundial em pesquisa.

  • Prêmio Ouro no TEF em ensino de destaque
  • Bolsas de estudo de prestígio de até 50 por cento
  • Foco em empregabilidade com experiências de trabalho
  • Apoio estudantil internacional dedicado

Entre em contato