Artisan Food Production FdSc

Reino Unido

O que eu aprenderei?

This course will teach you the skills needed to work in the artisan food industry. From developing practical expertise and producing a range of food products, to setting up an artisan food business. You'll also study the functionality of high-end food ingredients, and practical skills such as bread-making, patisserie and viennoiserie, butchery, charcuterie and cheese-making.This course is delivered by professional artisan food specialists at The School of Artisan Food - based on the Welbeck Estate - alongside food technology specialists at Nottingham Trent University. Teaching will be split between The School of Artisan Food, based in North Nottinghamshire on the Welbeck Estate, and Nottingham Trent University Brackenhurst Campus.You'll have access to newly refurbished, purpose-built training rooms and a demonstration theatre at The School of Artisan Food. Meanwhile, you'll also have access to all the facilities at Nottingham Trent University including our library and food laboratory.

De qual departamento farei parte?

School of Animal, Rural and Environmental Science

Opções de estudo

Período integral (2 anos)

Valores
£17.150,00 (R$ 108.040) por ano
Esta é uma taxa fixa

*O preço é estimado e tem caráter informativo, por favor, verifique esta informação com a instituição.

Data de início

23 Setembro 2024

Localização

Brackenhurst Campus

Nottingham Trent University,

Brackenhurst Lane,

Southwell,

Nottinghamshire,

NG25 0QF, England

Os requisitos para o IELTS podem variar de acordo com o curso que você escolher.

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Sobre Nottingham Trent University

A Universidade Nottingham Trent é uma das mais populares do Reino Unido com uma reputação de excelente ensino e líder mundial em pesquisa.

  • Excelente ensino de pesquisa e profissionais da indústria
  • Empregabilidade focada em experiências de trabalho
  • Universidade Moderna do Ano 2023 no Times and Sunday Times
  • Apoio estudantil internacional dedicado

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